» Längesen

Känns som det var ett tag sen nu.. Men har varken haft tid eller lust till att blogga, antingen har det varit skola och match eller träning och då har jag inte haft tid, eller så har jag inte haft någonting alls att göra och då har jag helt enkelt inte orkat.

Har haft några dagars träningsledigt vilket har varit riktigt skönt, men nu känner jag mig rastlös och vill träna, vilket jag även ska göra imorgon!
Annars har det inte hänt så mycket, har mest tagit det lugnt och tillbringa stor del av de här dagarna i soffan, var även ute och gick en timme med Isa idag, riktigt skönt att röra på sig också!
Men nu ska jag iallafall försöka ta nya tag, kommer som jag sagt förut mobilblogga en del, hoppas även på att det går bättre att lägga upp bilder nu när appen är uppdaterad!


Min väska jag köpte för någon vecka sen

» Hallsberg

Kom hem från Hallsberg för ca två timmar sen, har varit där och spelat match som slutade 1-1, vilket betyder att vi inte längre ligger sist i våran serie!
Innan matchen åkte vi till Marieberg för några timmars shopping, men det ända jag hittade var en väska men det var även det ända jag behövde.
Igår kväll så åkte jag iallafall in till stan för att träffa några kompisar, vi åt på Bella's och efter det gick vi och handlade lite grejer till att göra gino och sedan vidare hem till Corre. Där sjöng vi Singstar, gjorde och åt gino och skrattade en hel del som vanligt!
Och som vanligt funkar det inte heller att ladda upp bilder från mobilen, skulle visa min nya väska.